Vrijmarkt

Traditiegetrouw was er op de laatste dinsdag van het schooljaar weer een vrijmarkt. Het weer hielp heel goed mee, misschien iets te warm, maar dat mocht de pret niet drukken. Een groot aantal kinderen hadden hun handelswaar keurig opgesteld om te verkopen en hier en daar werd er goed handel gedreven. Het was iets minder druk dan voorgaande jaren, maar dat ligt waarschijnlijk aan het tijdstip. De AEX steeg met 5 punten.

vrijmarkt 2018

Springkussens

Ook weer bijna een traditie aan het worden. Op het schoolplein stonden weer een aantal Springkussens klaar om er lekker op te springen of af te glijden. En dat kunnen alle kinderen echt heel erg goed. Onder toeziend oog van ouders speelden de kinderen naar hartelust en lekker in de schaduw kon nog genoten worden van een zakje vers gepofte popcorn. Het was weer eens een geslaagd evenement. En het weer was fantastisch. Een mooie afsluiting van het schooljaar.

springkussens

En dan......

Als klap op de vuurpijl komt de brandweer nog even langs om de kinderen die dat willen een verkoelende douche te geven. En daar maakten heel veel kinderen gretig gebruik van. En onder toeziend van lachende ouders werd deze eennalaatste dag afgesloten met een heerlijke verfrissing, met dank aan de brandweer.

brandweer