Een vrolijk muziekje en een feestelijke oliebol, hiermee starten we de eerste schooldag ná de voorjaarsvakantie. Dit is dan ook meteen de dag waarop de situatie binnen de scholen weer een beetje ‘normaal’ gaat worden.

De eerste stap is gezet, het schoolplein  is weer open voor ouders. Het wordt wachten op de 'tweede stap' waarbij iedereen weer 'gewoon' naar binnen kan komen. Voorlopig moeten er nog steeds afspraken gemaakt worden, voor gesprekken werken we met een gezondheidscheck. Nog even niet zomaar rondkijken. Daar zullen we nog even op moeten wachten. Veiligheid staat voorop!

Op maandag 23 augustus mogen we weer beginnen!

Vanwege de voortzetting van de coronaprotocollen kunnen er, voorlopig, nog steeds geen ouders in school komen. Dit geldt ook voor het schoolplein. Voor gesprekken dienen aparte afspraken te worden gemaakt waarbij we dan de nodige voorschriften kunnen afstemmen. Helaas het is even niet anders.

Bij de kleuteringang staat weer een geweldige nieuwe thema tafel, natuurlijk alles handgemaakt door juf Marja. We willen u daar graag via deze digitale weg kennis mee laten maken. 

familie 2

 

familie 3

 
familie 4

 

 

             Wordt het een meisje of

                       een jongen?

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

familie 5                                                                          

Na de voorjaarsvakantie zijn we weer enthousiast begonnen!   

Nieuwe nieuwsbrieven worden op onze site geplaatst maar.......ook naar alle ouders verzonden via parnassys.