bonte bijtjes

Stichting Kinderopvang Den Helder (SKDH) verzorgt voor ons de voorschoolse, naschoolse en vakantieopvang. BSO Koraaleiland vindt u in het Brede School concept aan de IJsselmeerstraat. 

De BSO locaties van SKDH bieden opvang aan kinderen van 4 t/m 12 jaar en staan in het teken van huiselijkheid, veiligheid en vrijheid. Het activiteitenaanbod is uitdagend en brengt kinderen spelenderwijs verder in het eigen kennen en kunnen. Opvang is al mogelijk vanaf een tarief van € 0,40 per uur. 

Tevens biedt SKDH in de school een peuteraanbod bij de peuterspeel- en leergroep de Bonte Bijtjes. De PSL locaties van SKDH zijn gericht op het spelenderwijs leren. De brede ontwikkeling wordt gestimuleerd en gevolgd aan de hand van het VVE programma Uk & Puk.

 

Voorschoolse opvang met ontbijt

Voorschoolse opvang is elke schooldag vanaf 07.00 uur mogelijk. De kinderen eten een broodje en kunnen samen spelen. Leest uw kind graag even rustig in een hoekje een boekje? Ook dat kan natuurlijk. De pedagogisch medewerkers van SKDH zorgen dat uw kind op tijd in de klas is.

 

Naschoolse opvang

De naschoolse opvang sluit aan op het continurooster.  De kinderen die gebruik maken van de naschoolse opvang worden door medewerkers van SKDH  na de les uit de klas opgehaald.  Aan de hand van een thema wordt telkens een gezamenlijke binnen- of buitenactiviteit georganiseerd.

Naschoolse opvang is mogelijk op maandag tot en met vrijdag van 14.00 uur tot 17.00 uur 

of tot 18.00 uur. 


Vakantieopvang

In de vakanties is de BSO op alle doordeweekse dagen geopend, vanaf 07.30 uur tot 18.00 uur. 


Meer informatie

Wilt u meer informatie over voorschoolse, naschoolse, vakantieopvang of de peuterspeel- en leergroep van SKDH? Bekijk het actuele aanbod op www.skdh.nl,  of stap eens binnen bij Koraaleiland  (IJsselmeer straat 136), de Bonte Bijtjes (in de school) of neem contact op met SKDH via 0223 – 614 202 voor een vrijblijvende offerte.

skdh