Ouderwerkgroep – OWG


De ouderwerkgroep is een enthousiaste groep ouders die de school ondersteunt bij het organiseren en coördineren van activiteiten en feesten die er jaarlijks in school plaats vinden.
Denk hierbij aan Sinterklaas, Kerst, Pasen, Brede School ontbijt en de Fontein ‘springdag’. Ook bij de sportieve activiteiten zoals schoolvoetbal speelt de OWG een belangrijke rol bij het sorteren en uitdelen van shirts voor de diverse teams. Wanneer de schoolfotograaf de leerlingen op de foto komt zetten zorgt de OWG dat de kinderen er ‘tiptop’ uitzien.
Het budget voor al deze activiteiten komt uit de vrijwillige ouderbijdrage en deze bijdrage wordt geheel besteed aan de kinderen van De Fontein.
Naast het ‘gewone schoolwerk’ zijn er veel leuke activiteiten op school en die zouden zonder deze ouderbijdrage niet mogelijk zijn.
De OWG komt regelmatig bijeen om de activiteiten door te spreken en nieuwe ideeën te ontwikkelen want…… geen schooljaar is het zelfde.
Wilt u deelnemen als OWG-lid of heeft u een leuk idee, dan kunt u contact zoeken met de directie van De Fontein, via de schoolmail, en dan komt uw bericht terecht bij de OWG.

OWG = Oké !