Woensdag 20 juni - Alle kinderen van De Fontein en de Duijnvaarder staan in de binnentuin om de dag te beginnen met het dansje Fitlala. Daarna naar de eigen klas om daar het schoolontbijt te nuttigen en dat ging er wel goed in: lekker vers brood met verschillende soorten beleg. Of een beschuitje, dat kon ook nog. (Op de foto groep 5 bezig met hun schoolontbijt).

Intussen werd er op het schoolplein een theater opgebouwd. Theatergroep Hilaria bracht een hele leuke voorstelling voor alle kinderen. Het ging over een dolfinarium. Allerlei hilarische taferelen werden tentoongesteld. Ook de kinderen werden erin betrokken. Delana Joy mocht de trainer mee helpen om een levensgevaarlijke orca te voeren. Gelukkig liep het allemaal goed af en kunnen we terugkijken op een heel geslaagde voorstelling.

Na afloop werden de kinderen van de redactiegroep naar voren geroepen. Zij hadden heel veel tijd gestoken in het uitbrengen van een jubileumkrant 10 jaar brede school. Elke leerling kreeg 2 exemplaren mee: 1 voor jezelf en 1 om uit te delen. het is een prachtige krant geworden, de redactie heeft heel goed haar best gedaan. Voor De Fontein zaten in de redactie: Isis, Daphne, Gavin en Koen.

07 20 juni 2018

Delana Joy helpt de trainer om een orca te voeren.

08 20 juni 2018

De redactie van de jubileumkrant 10 jaar brede school, in hun hand de jubileumkrant.