2022! Januari Toetsen inmiddels afgerond 

Tjonge dat was mij het weekje wel zeg! Wat hebben de kinderen hard gewerkt. Gevolg is dat alle toetsen zijn afgerond en ik nu aan het werk moet. Ik ga de toetsen analyseren en van daaruit weer nieuwe doelen stellen. Sommige kinderen moeten de toetsen in halen ( zij zaten in quarantaine) Komt helemaal goed. We hebben ook deze week voor het eerst geoefend voor het verkeersexamen. Dat bleek moeilijker dan gedacht. 

28 maart theorie verkeersexamen

In de klas hebben wij ook een nieuwe "rage". Mutsjes maken van wol. De kinderen gingen helemaal los en waren razend enthousiast. Super om te zien. 

Tot zover. 

Welkom in groep 7!

Week 3 afgetikt! Wat hebben wij deze week hard gewerkt. Alle weektaken waren op tijd klaar, er komt steeds meer tempo in deze groep. De aankomende weken gaat het tempo wel iets meer opgevoerd worden . Natuurlijk houden wij ook nog wel tijd over voor ontspanning. Vaak gaat er dan een leuk muziekje op. Wat fijn dat ook iedereen zijn of haar huiswerk af had.

Let op: a.s. dinsdag rekenhuiswerk

a.s. donderdag taalhuiswerk

23 september studiedag!

 

Het jaar 2021-2022 is weer begonnen. Wij gaan een leuk en leerzaam jaar tegemoet. Vanaf dit jaar gaan wij ons voorbereiden op het voortgezet onderwijs. Ook gaan wij dit jaar op kamp, mits de coronamaatregelen het toe laat.  Het verkeersexamen ook niet te vergeten, zowel theorie als praktijk. En natuurlijk veel gastlessen in de klas. Te beginnen met "hoe om te gaan met social media", bureau Halt en lessen over kanjertraining. Kanjertraining staat dit jaar centraal bij ons in de klas. 

Volgende week beginnen wij met huiswerk. Dinsdag rekenhuiswerk en donderdag taalhuiswerk. 

Gym: Maandag en donderdag

 

De activiteiten van de aankomende periode op een rijtje:

Maandag 23 augustus: Eerste Schooldag.

Woensdag 8 september: Studiedag. Kinderen vrij.

Donderdag 9 september: Schoolfotograaf.

Donderdag 23 september: Studiedag. Kinderen vrij.

Maandag 11 oktober: Studiedag. Kinderen vrij.

Herfstvakantie: 18 t/m 22 oktober.