Beste ouders van groep 6,

 

Welkom op de pagina van groep 6.  Op deze pagina kunt u lezen over allerlei belangrijke zaken. Onderaan de tekst staat de agenda met belangrijke informatie.

Vanaf september beginnen we met de boekbesprekingen en vanaf februari beginnen de spreekbeurten. Achterin de klas hangen de lijsten met namen plus de data wanneer uw kind/kinderen de boekbesprekingen/spreekbeurten hebben.

Programma groep 6: elke dag beginnen we met stillezen, bijbel, taal, spelling, rekenen, nieuwsbegrip, verkeer, schrijven, geschiedenis, aardrijkskunde, kanjertraining, knutselen, tekenen, gym en buitenspelen.

Aardrijkskunde is dit jaar een nieuwe methode. De kinderen krijgen 5 lessen en daarna een toets. Hetzelfde geldt voor geschiedenis. De kinderen krijgen altijd een werkblad mee naar huis om te leren.

Elke week ook een kanjerles, allerlei spelletjes en werken met een werkboek. 

Elke donderdag knutselen wij. We gaan verschillende dingen maken.

De gymlessen worden gedaan door een vakleerkracht.

Elke maandag krijgen de kinderen een weektaak. Bestaat ongeveer uit vier taken. Deze taken moeten vrijdag om 14.00 uur klaar zijn. Hiermee leren de kinderen plannen. Mocht de leerling het niet af hebben op vrijdag, dan maakt hij of zij het om 14.00 uur af op vrijdag. Dit duurt een kwartier. 

Mocht u vragen hebben, kunt u mij bereiken per telefoon, parro app of mail.

AGENDA 

Maandag 28 februari begin spreekbeurten

Maandag 14 maart toets aardrijkskunde

Vrijdag 18 maart pannenkoekendag

Dinsdag 12 april 09.00 uur tot 10.30 uur excursie de energieke klas helderse vallei

Dinsdag 10 mei 09.00 uur tot 10.30 uur excursie geheimen uit de sloot helderse vallei